Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Dizi, Gangnam, Seul, Güney Kore'deki prestij sahibi özel bir lise olan Sekang Lisesi'nde geçmektedir. Eun-Byul (Kim So-Hyun), bu lisede popüler bir öğrencidir ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.



Bu arada, Lee Eun-Bi (Kim So-Hyun), Go Eun-Byul'a ikizi kadar benzemektedir. Eski okulunda arkadaşsız olan ve zorbalık gören Eun-Bi okuldan atılır. Arkasında uzaklara gideceğini belirten bir yazı bırakarak kendini suya atar. Gözlerini bir hastanede açar ama hiçbir şey hatırlamamaktadır. Herkes onu kaybolan Eun-Byul zanneder. Eun-Bi her şeyden habersiz Eun-Byul'un hayatını yaşamaya başlar.


açıkçası son ana kadar 2. erkek nolur 2. erkek diye yalvarsam da cidden harika bir diziydi.
Oturup tekrar tekrar izlenilir okul hayat cidden iyi anlatılmıştı zaten tüm school serileri öyle değil mi? Okuldaki zorbalıklar , iftiralar arkadaş yalanları hepsi en iyi bu dizide anlatılmıştı.
en sevdiğim kore dizilerinden açıkcası ama keşke seçimler biraz farklı olsaydı da 2. erkek sendromu olmasaydı hani iyi olurdu .



Kim So-Hyun dizide, adlarında iki karakteri canlandırmaktadır; Lee Eun-Bi ve Go Eun-Byul. Canlandırdığı Lee Eun-Bi karakteri, okulunda dışlanmış, zorbalık gören bir öğrenciyken Go Eun-Byul'un yerine geçerek bir gecede Sekang Lisesi'nin "kraliçe"si olur. Canlandırdığı Go Eun-Byul karakteri, geçmişte yaşanmış bazı sırları olan ve varlıklı bir aileye sahip birisidir.



Nam Ju-Hyuk dizide, Sekang Lisesi'nin yakışıklı öğrencisi olarak temsil edilen Han Yi-An karakterini canlandırmaktadır. o, mükemmel bir yüzücüdür. Onun karakteri, dışarıdan bakınca soğuk biri gibi görünse de aslında sıcak kalpli biridir.



Yook Sung-Jae dizde, Sekang Lisesi'ndeki bir öğrenci olan Gong Tae-Kwang karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, adeta bir saatli bomba gibi öngörülemeyen bir kişiliğe sahiptir.



Lee Pil-Mo dizide, matematik öğretmeni olan Kim Joon-Seok karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri Sekang Lisesi'nde çalışmadan önce uzun bir süre geçici öğretmenlik yapmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]