Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]




Cinder   Marissa Meyer


Ben halen çoçuk masallarını çok severim ve hep düşünürdüm acaba onlar şimdiki zamanda olsa nasıl olurdu diye. Soruma gelecekten bir yanıt geldi sanki ve bu güzel serinin ilk kitabı karşıma çıktı.
Öncelikle biraz Marissa nın yazımını konuşacağım .
Akıcı cidden akıcı bir yazar galiba buda onun çıkış kitabı ve gerçekten harika yeni Cindrella nın bir cborg* olabileceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Hem yeni Cinder bir kardeşini çok seviyor ve o amansız hastalığa yakalanınca bile sırf onun için denek oluyor .
Ee tabi taa o zamana gittik hiç yok mu uzaylı? Var efendim var hemde alası var . lakin bunlar aylı beklediğimiz marslılar halen gelememiş bizlere . ama aylılar ve dünyalılar arasında ciddi bir düşmanlık var iki gezegende halen krallıklada yönetilse ay halkı kraliçelerini sevmiyor ve dünyaya kaçan aylılar da öldürülüyor .
Ve günlerden bir gün biricik prensimizin robotu bozuluyor. Hem robotun içinde ciddi kraliyet bilgileir var hemde prensin can yoldaşı adı geçen bir tamir ustasına gidiyor . o adı geçen usat da bizim cinder ustamız çok yetenekli kendisi o kadar yetenkliki anladığım kadarın ile sorunu basit olan robotu 2 ayda tamir etti.
 Ama cidden beni etkileyen başka bir kitap da bu oldu keşke elimden gelsede Zeynep abla gibi bu yazarlada konuşabilsem .


(Cyborg = yarı insan yarı robot) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]