Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Victoria döneminde İngiltere’nin en asil ailelerinden biri olan Phantomhive’lar bir yangın sırasında hayatlarını kaybederler.

Yangının ardından kaybolan Phantomhive’ların tek oğlu 12 yaşındaki Ciel Phantomhive; yanında Sebastian Michaelis adlı her konuda mükemmel bilgiye, terbiyeye ve yeteneğe sahip olan bir hizmetkarla birlikte 2 yıl sonra aniden ortaya çıkarak tüm malvarlıklarının ve işlerinin yönetimini devralır. Bir yandan da Sebastian’la birlikte, Kraliçe Victoria’nın ilgilenmesini istediği Londra’daki gizli davaları çözmektedir.

Ancak madalyonun arka yüzünde aslında Sebastian, Ciel’in geri dönebilmek için anlaşma yaptığı bir şeytandır…

Bu anime anime hayatına başladıgım zaman izlediğim ilk animelerden . Hala birisi sorarsa şiddetle oneririm.  İlk başlarda çok sıkıcı geliyor olayları anlamak  ama bir kere anlaşılınca cidden sevilen bir seri oluyor mangasını da güncel olmasada okuyorum . Gelelimmi karakterlere


Ahh sebastian aahh sen ne şeytansın sebastian iyide sen gerçekten de şeytansın ya kıızz. Sebastian cidden sevdiğim bi karakter kim öyle bir uşak istemez ki ama ruhunla takas etmek cidden ürpertici .













Ciel  önce benden büyüktün sonra yaşıt olduk şimdi senden büyüğüm . Bu anime dünyası boyle karakterler büyümüyor. Ama ben ciel i ayrı bi seviyorum minnoş bir karakter .

Yani coğu karakter arka plan oyuncusu gibiydi madam red ,elizabeth  . Yinede hala sevdiğim bir sezon sizlerede öneririm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]